What we do
>> homeHome/Home.htmlHome/Home.htmlshapeimage_7_link_0
>> studioStudio.htmlshapeimage_8_link_0
>> biographyBiography.html
>> what we do
>> linksLinks.html
>> contactContact.html
DJ-ING, MIXING, MASTERING, AUDIO & VIDEO PRODUCTIONS

Music Productions

Martin Boer is vooral bekend als producer van 2 Brothers on the 4th floor. Daarnaast heeft Martin ook grote successen behaald met andere produkties uit zijn studio. Zo scoorde hij bijvoorbeeld internationale hits met 2 Static, Skibby en Mr. Lee. Diverse tracks produceerde Martin Boer in samenwerking met andere grote namen uit de muziek industrie zoals Wessel van Diepen, Rutger ‘Rutti’ Kroeze, Max Martin en uiteraard met zijn broer Bobby Boer.


Audio Megamixes, Hitmixes & 32 Count Fitness Mixes

Martin Boer is een specialist in het maken van megamixen, hit-mixen, jaarmixen en 32 count fitness mixen voor platenmaatschappijen, fitness organisaties en radio stations in binnen en buitenland. (Radio Veronica, NPO Radio 6, NPO Radio 2, 3FM, Be Yourself Music, Cloud 9 Dance, Multitrax UK, Move Ya!, etc.) Mede door zijn brede muziekkennis is Martin inzetbaar voor megamixes in alle populaire muziekstromingen.


Video Megamixes

Naast audio megamixes maakt Martin Boer ook videomegamixes. Dit is een combinatie van een audiomix en een montage van de daarbij behorende videoclips. Martin maakte o.a. al megamixes voor Sash!, Basshunter, Example, Ultrabeat en Frankie Goes To Hollywood voor company’s als Promo-Only, Ministry of Sound, en All Around the World.


CD Mastering

De studio van Martin Boer is met het Protools HD systeem en de ruime collectie aan plug-ins uitermate geschikt voor CD mastering. Masters worden fabrieksklaar aangeleverd als DDP files. Ook voor overige digitale montage werkzaamheden kunt u in de studio van Martin Boer terecht.


DJ /VJ werkzaamheden

Martin Boer is te boeken als DJ / VJ. Hierbij combineert Martin desgewenst de muziek die hij draait met de daarbij behorende videoclips en/of video animaties. Dit geeft een spectaculaire extra belevenis op de dansvloer. Mail Martin voor meer informatie over de spectaculaire Music video show!


Remixes

Martin maakt naast produkties ook remixes voor artiesten en platenmaatschappijen. Door de commerciële aanpak zijn de remixen van Martin uitermate geschikt voor radio airplay en club doeleinden.


Jingles, Commercials en Audiopresentaties:

De studio van Martin Boer is met het digitale Protools HD systeem ook uitermate geschikt voor het produceren en monteren van jingles, commercials, audiopresentaties etc.

In de studio van Martin Boer zijn o.a. jingles gemaakt voor 3FM, Radio 538, Corné Klijn en Midstad FM. Ook is er een ruime ervaring met het produceren van commercials (compositie  en produktie van muziek, voice-over opnames en audio na-bewerking).


Klik hier voor een overzicht van het werk van Martin Boer.
Opdrachtgevers:

NPO Radio 6

NPO Radio 2

2 Brothers On the 4th Floor

Be Yourself Music

Cloud 9 Dance

Radio Veronica

Wessel van Diepen

Disco-Train

Radio 538

Nakatomi

3 FM

TROS

Promo Only U.K.

DJ Mental Theo

High Fashion Music

Arcade

Indisc

CNR Entertainment

Zomba

BMG Music Publishing

BMG Records

Universal Songs

Sony Music

Dino Music

Energy Production SRL (Italy)

Line Up Events

IMC

Ramshorn

Corbeau Entertainment

Freaky Records

Multitrax UK

EVA

C&F Records

ID TV

Warner Music

Corné Klijn Productions

Friends Records & music

EVA

Jam Records / DMD

Fun Party’s

Roto Smeets Utrecht

Radio 6

Violent Productions

Move Ya! Germany

Feestmuziek.nu


Copyright: 2015 www.martinboer.nlmailto:info@martinboer.nl?subject=Copyright%20website